V nabídce máme vždy čerstvé vepřové maso přímo z porážky z našeho výrobního závodu. Maso pochází výhradně z českých farem. Možnost zakoupení v obsluhovaném pultu, nebo balené v různých gramážích. Nechybí ani kompletní sortiment potřebný k domácí zabijačce, vepřové půlky, hlavy, kolena, sádlo, vnitřnosti, krev, střeva a další.
V nabídce máme čerstvé hovězí maso výhradně z českých farem. Možnost zakoupení v obsluhovaném pultu, nebo vakuově baleno nejen v gastro balení. Velký výběr skvělých stařených steaků suchou i mokrou metodou zrání. V sezóně nechybí ani široký sortiment grilovacích výrobků od Ládi Grilemana.
Nejlepší steak, na kterém si můžete opravdu pochutnat, je z vyzrálého neboli stařeného hovězího masa. Vyzrálosti masa dosáhneme dvěma způsoby zrání – suchým nebo mokrým.
MOKRÉ ZRÁNÍ
– maso je rozbouráno, vakuováno a zraje přímo ve vakuu ve vlastní šťávě až dva měsíce. Čím déle maso zraje, tím je lepší.
SUCHÉ ZRÁNÍ
- probíhá bez obalu, ve visu, v tzn. humidoru – dry ager. Tato technologie umožňuje dodržet optimální podmínky, což znamená: vlhkost 82% teplotu 1,5 °C. Maso v této komoře zraje 35 dní.
Metodou suchého zrání staříme nízký roštěnec a svíčkovou. Na objednání vám vystaříme celý kus masa.
V naší podnikové prodejně si můžete zakoupit vyzrálé maso mokrou i suchou metodou zrání.
Pokud si nebudete jistí, jaký steak si vybrat, náš profesionální personál vám velmi rád poradí.
Zašlete nám Váš email a budete dostavát akční nabídky emailem